Welkom op smaaktest.be!

Wat is smaaktest.be?

Op smaaktest.be ontdek je alles over deelnemen aan leuke smaak- en andere onderzoeken bij haystack. In ruil verdien jij er een centje mee bij.

Over haystack

haystack is een marktonderzoeksbureau. Wij voeren op aanvraag van grote en kleine bedrijven onderzoeken uit naar de mening van de consument (zoals u dus) over hun producten. Op basis van jouw feedback trachten deze bedrijven hun producten verder te verbeteren.

Waarom deelnemen aan een onderzoek van haystack?

Niet alleen is het boeiend om bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe smaken en producten, je krijgt ook steeds een vergoeding voor je deelname in de vorm van aankoopcheques.

Daarnaast schenken we voor elke deelname €1 aan Poverello Leuven, een liefdadigheidsinstelling voor mensen in nood in onze streek. Zo help ook jij mee aan een betere wereld!


Ben je reeds geregistreerd?
Meld je aan

Paswoord vergeten?
Ben je nog niet geregistreerd?
Registreer je nu

Heb je haystack in het nieuws gezien?

Sinds 1 september vormen Rogil, het bedrijf achter smaaktest.be, en Keystone Network uit Strombeek-Bever samen haystack. Onze nieuwe naam verwijst naar de uitdaging om voor onze klanten de perfecte oplossing te vinden - de naald - temidden van een pak mogelijkheden - de hooiberg. Voor jullie verandert er verder niets, tenzij nog meer en ook andere soorten onderzoeken waaraan jullie kunnen deelnemen!


© 2013 haystack - Research Park Haasrode - Romeinsestraat 4 - 3001 Heverlee - Belgium