Praktisch

Inschrijven

De eerste stap om deel te nemen aan onze onderzoeken is je registreren. Vanaf dan nodigen we je via e-mail uit voor onze onderzoeken. Je bent niet verplicht om op elke uitnodiging in te gaan en je kiest zelf een moment dat voor jou past. Wanneer je je voor een studie hebt ingeschreven, ontvang je van ons een email ter bevestiging van de datum, het tijdstip en de locatie. Het enige dat je dan nog rest is tijdig op de afspraak te verschijnen.

Vragenlijst

Wanneer je wenst deel te nemen aan één van onze onderzoeken, zullen we je meestal vragen om nog een korte vragenlijst te doorlopen. Voor elk onderzoek zijn we immers op zoek naar consumenten die aan een aantal voorwaarden voldoen (bv. mensen met kinderen in een bepaalde leeftijdsgroep, bepaald winkelgedrag, ...). Het is dus mogelijk dat je toch niet in aanmerking komt voor een onderzoek waarop je je wilde inschrijven. Laat dit je echter niet ontmoedigen, en probeer bij een volgende uitnodiging gewoon opnieuw!

Locatie

De meeste van onze onderzoeken vinden plaats in onze kantoren in Haasrode, net buiten het centrum van Leuven.

Research park Haasrode
Zone 1606
Romeinsestraat 4
3001 Heverlee
Tel: +32 (0)16 62 00 02
info@smaaktest.be
Wegbeschrijving

Vergoeding

Voor elke deelname ontvang je een vergoeding, in de vorm van aankoopcheques. De grootte van de vergoeding is verschillend voor elk project. Deze hangt onder meer af van het type onderzoek, het aantal mensen dat in aanmerking komt, de duurtijd van het onderzoek en het aantal sessies dat je moet doorlopen.

De voorwaarden en vergoeding van het onderzoek staan steeds vermeld in de uitnodiging die je van ons ontvangt.

Daarnaast schenken we voor elke deelname €1 aan Poverello Leuven, een liefdadigheidsinstelling voor mensen in nood in onze streek.

Duurtijd

Niet elke test duurt even lang. In de uitnodiging vermelden we steeds hoe lang het onderzoek zal duren.


Heb je haystack in het nieuws gezien?

Sinds 1 september vormen Rogil, het bedrijf achter smaaktest.be, en Keystone Network uit Strombeek-Bever samen haystack. Onze nieuwe naam verwijst naar de uitdaging om voor onze klanten de perfecte oplossing te vinden - de naald - temidden van een pak mogelijkheden - de hooiberg. Voor jullie verandert er verder niets, tenzij nog meer en ook andere soorten onderzoeken waaraan jullie kunnen deelnemen!


© 2013 haystack - Research Park Haasrode - Romeinsestraat 4 - 3001 Heverlee - Belgium