Over Poverello

Voor elke deelname schenken we €1 aan Poverello Leuven, een liefdadigheidsinstelling voor mensen in nood in centrum Leuven.

Poverello

In onze huidige samenleving waar overvloed de regel lijkt te zijn, mogen we niet vergeten dat er ook dicht bij ons vaak nog armoede voorkomt. Armoede die meer gezichten kan hebben dan een gebrek aan geld, eten of onderdak.

In 1978 werd Poverello opgericht door Jan Vermeire. Poverello organiseert een dagonthaal in 14 steden in BelgiŽ, waaronder Leuven, voor mensen die dakloos of verstoten zijn uit de maatschappij. De bezoekers van Poverello kunnen er terecht voor een warme maaltijd, die ze tegen een symbolische prijs van 1 euro kunnen kopen, of zelfs voor een overnachting. Naast het nuttigen van de maaltijd, vormt Poverello ook een plek waar ze hun problemen even kunnen vergeten, waar ze kunnen lachen en niet alleen zijn.

Poverello onderhoudt een goede samenwerking met de officiŽle sociale diensten waarnaar zij hun bezoekers begeleiden indien gewenst of nodig.

Voor meer informatie, bezoek de Poverello-website.


Heb je haystack in het nieuws gezien?

Sinds 1 september vormen Rogil, het bedrijf achter smaaktest.be, en Keystone Network uit Strombeek-Bever samen haystack. Onze nieuwe naam verwijst naar de uitdaging om voor onze klanten de perfecte oplossing te vinden - de naald - temidden van een pak mogelijkheden - de hooiberg. Voor jullie verandert er verder niets, tenzij nog meer en ook andere soorten onderzoeken waaraan jullie kunnen deelnemen!


© 2013 haystack - Research Park Haasrode - Romeinsestraat 4 - 3001 Heverlee - Belgium